Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни,

...
Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни,
Коментари Харесай

Адвокат: Отношенията между Пейо и Габриела са били нормални, родителите на убития са създавали проблеми

Делото за убийството на Пейо Пеев е единствено на шест дни, разпити към момента не са осъществени, тъй като двете обвинени са декларирали, че се употребяват от законовата опция, която им разрешава да дадат пояснение на по-късен стадий.
Прочетете още
Това сподели пред БТВ Велика Андонова, юрист на обвинената Красимира Трифонова – майка на Габриела Славова-Пеева.

Габриела Славова-Пеева бе пусната под домакински арест, с цел да гледа децата си. По думите на юриста до този миг обаче не се знае къде са те и към момента не са при майка си. Красимира Трифонова остава арестувана за убийството на мъжа.

По думите на юрист Андонова следствието е на прекомерно ранен стадий, с цел да бъдат направени каквито и да било изводи по връзки както на претекстовете, по този начин и на съществуването на предумисъл за осъществяване на закононарушението.

Адвокатът посочи, че в обвиняването няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила само в медиите.

Велика Андонова има информация, че връзките сред Пейо и Габриела са били естествени. Показа и фотография на фамилията от коледно празненство, на която наподобява, че всичко сред тях е наред. На фотографията са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца.

По думите на юрист Андонова е имало вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за прочут интервал от време.

„ Родителите на Пейо са желали да вземат огромното дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали спора сред двамата “, изясни Андонова.

Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е декларирал, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

По отношение на Велико Минков, който твърди, че е татко на второто дете на Габриела, юристът разяснява:

„ Озадачава ме това по какъв начин може да обикаляш всички студиа с такава сила и да прокарваш концепцията за твоето бащинство, при изискване че когато е била в прекомерно напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е повода да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато приказва на тази тематика, тя плаче. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР